Vă recomandăm videoclipul informativ

Sănătatea copiilor și adolescenților – unde găsesc ajutor

Copilul dumneavoastră este bolnav? Aveți întrebări privind sănătatea copiilor și serviciile medicale disponibile pentru copiii dumneavoastră?

În Austria se oferă numeroase servicii dedicate sănătății copiilor dumneavoastră (de la sugari (Säugling) până la adolescenți). Acest material video vă oferă îndrumări importante.

Materialul se adresează mai ales persoanelor care au imigrat de curând în Austria, dar le poate fi folositor și altor persoane care caută ajutor și informații privind sănătatea copiilor lor.

Cui trebuie și pot să mă adresez atunci când copilul meu este bolnav? Ce oferte există, de exemplu, în domeniul stomatologiei pediatrice? Copilul meu este bolnav, dar eu lucrez – cum să procedez? Acest material video conține răspunsuri la toate aceste întrebări și la multe altele. Tutorialul video este redactat în limba germană și vă stă la dispoziție cu subtitrări în unsprezece alte limbi.

Acest material video a fost realizat în anul 2022 pentru Ministerul federal pentru probleme sociale, sănătate, îngrijiri medicale și protecția consumatorului (BMSGPK) și finanțat din fondurile programului „Agenda Gesundheitsförderung“.

» Video (5:00 min.)

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy